Cristiano Ronaldo kost Juve 100 miljoen en tekent voor vier jaar

10 juli 2018, 19:06   Bijgewerkt: 10 juli 2018, 19:11

Nadat eerder Real Madrid al liet weten dat het Cristiano Ronaldo naar Juventus zou laten gaan, heeft ook de Oude Dame diens overgang via de officiële kanalen bevestigd. De Portugees komt over voor honderd miljoen euro uit de Spaanse hoofdstad en tekent een contract voor vier seizoenen in Turijn.

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Bovendien betaalt Juventus nog zo'n twaalf miljoen euro aan bijkomende kosten, zo staat te lezen op de clubsite. Eerder op de dinsdag kwam Real Madrid met een statement naar buiten dat ze Cristiano op eigen verzoek naar Juventus lieten gaan. 'Voor Real Madrid zal Cristiano Ronaldo altijd een van zijn grote symbolen zijn en een unieke referentie voor de volgende generaties', liet De Koninklijke weten.

De aanvaller schreef zelf ook een open brief aan de supporters aan van Real. "Ik ben enorm dankbaar, ik kan iedereen alleen maar bedanken voor de liefde die ik heb ontvangen. Maar ik geloof echter dat het moment is aangebroken voor een nieuwe fase in mijn leven. Daarom heb ik de club gevraagd om mij te laten gaan. Ik volg mijn gevoel en vraag iedereen om dit te begrijpen", schreef hij.

Ronaldo maakte 451 doelpunten in 438 wedstrijden, pakte 16 titels - waaronder viermaal de Champions League. Ook won hij in Madrid viermaal de Gouden Bal en drie keer de Gouden Schoen. Bijna alle te breken records, brak de Portugees in dienst van Real Madrid.

Pak bijna vier keer je inzet als België van Frankrijk wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen