Martínez verrast weer en start met Dembélé tegen Frankrijk

10 juli 2018, 18:41   Bijgewerkt: 10 juli 2018, 19:15

De Belgische bondscoach Roberto Martínez heeft wederom een verrasing uit de hoge hoed getoverd. Niet Thomas Vermaelen of Yannick Carrasco vervangt namelijk de geschorste Thomas Meunier, maar de ervaren middenvelder Moussa Dembélé. Hij begint aan zijn tweede basisplaats dit wereldkampioenschap, Nacer Chadli zal naar de rechterkant gaan.

Hoe de veldbezetting exact wordt, is moeilijk te zeggen. Dat Dembélé als rechtshalf gaat spelen - waar Meunier speelde - is dus niet het geval. Maar hoe dat wel het geval gaat zijn, zal pas duidelijk worden tijdens het duel. Op papier neemt Dembélé de plek over van Chadli, die naar rechts gaat. Verder heeft de Spaanse coach geen verrassingen in zijn opstelling, die qua de andere tien namen hetzelfde is tegen Brazilië (2-1 winst).

"Moussa speelde goed tegen Engeland, trainde goed en zal ons meer mogelijkheden in balbezit geven", vertelde de coach voorafgaand aan het duel. "Chadli zal op rechts starten en Dembélé aan de linkerkant van het middenveld. Marouane Fellaini en Axel Witsel staan daarvoor. Moussa gaat ons ook helpen met zijn ervaring." Net als tegen Brazilië starten Dries Mertens en Carrasco dus op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen