Voorzitter Boca Juniors: "Magallán blijft nog zes maanden hier"

10 juli 2018, 18:30   Bijgewerkt: 10 juli 2018, 19:30

De twijfels rondom de overgang van Lisandro Magallán naar Ajax namen met de week toe, maar als we Daniel Angelici, voorzitter van Boca Juniors, mogen geloven, is een transfer definitief van de baan. De preses vertelt in een interview dat de sloper in elk geval nog zes maanden bij Boca Juniors – zijn huidige werkgever – blijft. Dat is volgens hem om meerdere redenen wenselijk.

"Het voorstel van Ajax was erg goed, maar we hebben de voorkeur gegeven aan het sportieve belang", laat de preses weten tegenover ESPN. Zo zou de club onder meer willen meespelen om de Argentijnse titel, in de competitie waarin ze momenteel bovenaan staan. De voorsprong op Codoy nummer twee Crus is slechts twee punten.

Voor Ajax is de boodschap van Magallán weliswaar slecht nieuws, maar ook weer niet alleen maar slecht nieuws. Erik ten Hag gaf eerder al aan dat niet beide spelers nodig zijn, dus gaat de blik van de Amsterdammers vermoedelijk vol op Daley Blind. In dat kader is duidelijkheid rondom Magallán wél prettig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen