Ervaren jongeling Sanniez transfervrij van Ajax naar NEC

10 juli 2018, 14:46

Hij is nog maar 21 jaar, maar Terry Lartey Sanniez heeft al 81 wedstrijden in het profvoetbal in de benen. De verdediger kreeg bij Ajax echter geen kans in het eerste elftal, waardoor hij vertrekt naar NEC. De club uit Nijmegen meldt dat de aanwinst voor drie jaar heeft getekend.

In Amsterdam werd zijn contract niet verlengd, waardoor hij nu transfervrij naar NEC is gegaan. Woensdag traint de verdediger al mee met de eerste selectie. "We zijn lange tijd bezig geweest met de komst van Terry, zijn komst was voor ons één van de prioriteiten van deze transferwindow", zegt directeur Remco Oversier. "Terry is een échte winnaar die met zijn killermentaliteit en fysieke kracht perfect past bij wat wij hier bij NEC willen zien. Daarnaast kan hij zowel op beide backposities als rechts centraal achterin uitstekend uit de voeten, waardoor we met zijn komst ook kunnen tactisch kunnen variëren in ons verdedigingsspel."

Sanniez speelde tot dusver al 81 duels voor Jong Ajax in de Eerste Divisie. Vorig jaar werd hij kampioen met die ploeg. "Ik heb, nadat mijn contract afliep bij Ajax, bewust de tijd genomen om alles heel goed op een rijtje te zetten, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken over de beste vervolgstap voor mijn carrière. NEC legde direct na de competitie al contact en bleef ook steeds contact houden. Ik heb zowel met de trainer als met de technisch directeur uitgebreid gesproken over mijn toekomst en de toekomst van de club en mijn ambities sluiten perfect aan bij die van NEC."

Pak bijna vier keer je inzet als België van Frankrijk wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen