El Ahmadi vertrekt uit De Kuip: "Fantastische tijd gehad"

10 juli 2018, 14:48

Na acht bewogen seizoenen trekt Karim El Ahmadi de deur bij Feyenoord achter zich dicht. De 33-jarige middenvelder maakt definitief de gang naar Al-Ittihad in Saudi-Arabië. De Marokkaan koestert zijn periode in Rotterdam en vertrekt met een 'voldaan' gevoel.

De in Enschede geboren spelmaker blikt op de website van Feyenoord terug op zijn tijd. "Ik ben me door de jaren heen steeds meer Rotterdammer gaan voelen en heb de Feyenoorders in mijn hart gesloten", zegt de routinier. "De cultuur hier heeft me verder gevormd als mens. Vooral het kampioenschap is een hoogtepunt dat ik nooit meer zal vergeten. Feyenoord heeft zich altijd correct naar mij opgesteld en ook nu weer bij het mogelijk maken van deze overstap. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en kan met een voldaan gevoel vertrekken."

Technisch directeur Martin van Geel is lovend over El Ahmadi en gunt hem zijn transfer. "Karim heeft in de afgelopen jaren veel betekend voor de club. Hij is een echte professional die zich altijd met volle overgave heeft ingezet voor Feyenoord. Bij zijn contactverlenging in 2017 hebben we gezegd ons correct en welwillend op te stellen wanneer een kans als deze zich in zijn laatste contractjaar zou voordoen. Gezien zijn leeftijd en de fase van zijn carrière die hij nu in gaat, gunnen we hem deze mooie kans en wensen we hem alle succes toe."

Pak bijna vier keer je inzet als België van Frankrijk wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen