Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Belgen van NAC balen van oefenduel tijdens halve finale

Belgen van NAC balen van oefenduel tijdens halve finale

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 juli 2018 – De selectie van NAC Breda telt drie Belgische spelers. Het drietal is niet blij dat de ploeg dinsdagavond om 19.00 uur een oefenwedstrijd speelt tegen de amateurs van Victoria'03. De kraker op het WK tussen België en Frankrijk moeten ze daardoor missen.

NAC-spelers Arno Verschueren, Olivier Rommens en Robbie Haemhouts leven op afstand met hun land mee. "Mooi dat het zo leeft in België", zegt Haemhouts tegen BN De Stem. "Toch is er een groot verschil in beleving met hier. Als Nederland speelt, zijn de straten oranje versierd en staat het land op zijn kop. Dat is in België niet het geval. Frankrijk gaan ze nipt verslaan, denk ik. Ik baal oprecht dat ik de halve finale niet kan zien, echt zwaar k** is dat. Als België de finale bereikt, ga ik zondag naar Rijckevorsel om samen met mijn familie te kijken."

Rommens leeft eveneens mee met de Belgische nationale ploeg. Hij stelt vast dat er iets bijzonders ontstaat in zijn thuisland. "Vroeger leefden de Rode Duivels niet. Het was altijd: 'Die Nederlanders zijn helemaal in het Oranje, zie hoe het daar leeft.' Nu is het omgedraaid." Rommens komt zelf niet in actie tijdens de oefenwedstrijd van zijn club. "Dus ik kan op de tribune via mijn mobieltje de wedstrijd volgen, haha... Als we niet trainen en België haalt de finale, ga ik zondag misschien naar de Fanzone in Antwerpen. Hoewel ik niet weet of het verstandig is om de hele dag te staan als we zo zwaar trainen als we nu doen bij NAC."

Pak bijna vier keer je inzet als België van Frankrijk wint! Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd