Grim wil RKC Waalwijk 'terugbrengen naar waar het hoort'

9 juli 2018, 17:32

Fred Grim hoopt met RKC Waalwijk de weg naar boven in te slaan. De 52-jarige coach werd zondag gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van de Waalwijkers. Maandag stond hij voor de eerste keer op het trainingsveld en vertelde hij over zijn ambities bij de club uit de Eerste Divisie.

"We moeten kijken hoe we de club op alle fronten kunnen professionaliseren. We willen RKC uiteindelijk terugbrengen naar waar het hoort", aldus Grim tegenover Omroep Brabant. Waar RKC Waalwijk 'hoort', legt de trainer uit. "We moeten stappen maken en weer bovenin de keukencompetitie gaan spelen. En misschien stiekem nog wat hoger kijken. Maar daar moeten we wel echt de tijd voor nemen."

"Als ik kijk naar mijn actieve periode, toen speelde ik vaak tegen RKC. Dat gewoon een club die altijd meedeed", vervolgt Grim. "Het was nooit leuk om hier te spelen. Maar de laatste jaren is het allemaal wat minder geworden, dat weten we ook allemaal. Daar zullen redenen voor geweest zijn. Maar er is een bepaalde visie, een bepaald idee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen