Ten Hag hoopt dat Van de Beek en De Jong snel aansluiten

8 juli 2018, 22:12

Voor Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Siem de Jong wordt het duel met Sturm Graz in de voorronde Champions League een race tegen de klok. Van de Beek kampt sinds het eind van vorig seizoen met een liesblessure en traint voorlopig nog apart.

Van de Beek is sindsdien wel vooruit gegaan, zegt Ten Hag tegen Ajax Life. "Donny zit er dicht bij, maar trainde nog niet met de groep mee. Siem (kuit) en Frenkie de Jong (enkel) deden dat vrijdag wel. Het wordt voor dit drietal een race tegen de klok", legt hij uit. Ook Daley Sinkgraven zit nog in de ziekenboeg. "Hij is er nog niet klaar voor om een wedstrijd te spelen. Dat is-ie misschien als hij komende week goed doorkomt."

Maandag kan Ten Hag wel weer beschikken over WK-ganger Hakim Ziyech. "Ik heb Hakim gesproken kort nadat Marokko werd uitgeschakeld op het WK en hij was toen erg teleurgesteld, maar hij zei ook gelijk: maandag 9 juli ben ik er weer. Of ik nog had verwacht om Hakim terug te zien? Ik hield er wel rekening mee, ja. Ik weet ook hoe hij erin staat."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen