Na Sturing verlengt ook Hofs contract bij Vitesse

8 juli 2018, 19:23   Bijgewerkt: 8 juli 2018, 19:31

Eerder deze week tekende Edward Sturing al een nieuw contract bij Vitesse en nu is ook de verbintenis van assistent-trainer Nicky Hofs met drie jaar verlengd. Dat meldt de club uit Arnhem zondag via de officiële kanalen. De oud-voetballer is nu tot medio 2021 verbonden aan de club.

Hofs trainde eerder Vitesse O16, O17 en O19 en werd vorig seizoen toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. "Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract. Het is de afgelopen jaren snel gegaan.  Na vier jaar in de voetbalacademie trainer te zijn geweest, maak ik sinds vorig jaar deel uit van de staf van de A-selectie. Ik wil vooral heel veel leren en ervaringen op doen. Op termijn zou de cursus Coach Betaald Voetbal een logische stap kunnen zijn, maar op dit moment past de rol van assistent-trainer mij uitstekend", zegt hij op de website van de club uit Arnhem.

Technisch directeur Marc van Hintum is zeer tevreden over Hofs. "Zoals Nicky ooit een talentvolle middenvelder was, zo heeft Nicky bewezen talent te hebben voor het trainersvak. We geven Nicky de tijd om zich te ontwikkelen en om te groeien in zijn rol. Daarnaast is met Nicky, en natuurlijk ook met Edward Sturing en Raimond van der Gouw, volop Vitesse-ervaring verankerd binnen de technische staf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen