Larsson trots op Zweedse prestatie: "Boven alle verwachtingen"

8 juli 2018, 12:17

Sam Larsson droomde van deelname aan het wereldkampioenschap, maar terwijl zijn Zweedse vrienden in de kwartfinale van het WK tegen Engeland speelden, stond de Feyenoorder op het veld tegen VV Zeelandia. Een verschil van dag en nacht, toch kon Larsson - die de teleurstelling van het mislopen van het WK grotendeels te boven was - vooral genieten van de knappe prestaties van zijn landgenoten.

"Ik hoopte voor mijn vrienden dat ze een goede beurt zouden maken en dat hebben ze écht gedaan", vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Alleen al door één van de zwaarste groepen op het WK, met Duitsland en Mexico, door te komen. Dat was gewoon geweldig en ver boven alle verwachtingen van tevoren."

De eerste helft tegen Engeland kon hij zaterdagmiddag nog kijken, daarna ging de focus op zijn eigen oefenwedstrijd. Tijdens dat duel hoorde hij van de Zweedse uitschakeling. "Het is heel jammer. Wat mezelf betreft ga ik voor een beter seizoen dan vorig jaar. Nu moet ik er het volgende grote toernooi maar bij zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen