Van Rhijn zeker niet naar ADO, proefspeler Company wellicht wel

8 juli 2018, 12:54   Bijgewerkt: 8 juli 2018, 14:52

Ricardo van Rhijn wordt in elk geval niet de nieuwe rechtsback van ADO Den Haag. De verdediger van Club Brugge mag vertrekken uit België en werd genoemd in de Hofstad als mogelijke opvolger van de naar Benfica vertrokken Tyronne Ebuehi, maar komt dus niet. De proefspeler Biel Company wellicht wél.

"Van hem weet ik dat hij andere plannen heeft en niet komt. Dat is iets wat niet mogelijk is bij ADO Den Haag en dat moeten wij respecteren", legde trainer Fons Groenendijk over Van Rhijn uit tegenover Omroep West. De Spanjaard Company is op proef en mogelijk wel haalbaar.

"Wat je ziet is wel positief. Die jongen kan wel voetballen, komt nooit in de problemen. Staat positioneel goed", loofde Groenendijk de stagiair. De 26-jarige back die afgelopen seizoenen voor RCD Mallorca speelde, heeft echter meer ijzers in het vuur en vertrekt eerst wel voor een proefperiode elders. "Dat was de afspraak."

Topschutter Bjørn Johnsen was er tegen Scheveningen (3-1 winst) nog niet bij vanwege een blessure. "Hij is wel op de weg terug, maar heeft wat pijntjes overgehouden aan de interlands na het seizoen. Dat hij nog niet terug is heeft niets te maken met een eventuele transfer", verzekerde Groenendijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen