Ten Hag over mogelijke komst Blind: "We zetten op alles"

7 juli 2018, 23:20

Als er een ding duidelijk is, dan is het dat Ajax er veel aan gelegen is om Daley Blind aan te trekken. De speler van Manchester United heeft naar verluidt zelf wel oren naar een terugkeer naar Amsterdam en Ajax gaat er alles aan doen om hem te halen. Dat laat Erik ten Hag weten.

Ajax haalde Dusan Tadic al naar Amsterdam en wil nu ook Blind halen. "Een speler met veel ervaring, in de Premier League en in het Nederlands elftal. Opbouwend erg goed en organisatorisch zeer sterk. Bovendien is hij een stabiele persoonlijkheid. Net als de komst van Dusan Tadic geldt dit ook als een flinke krachtsinspanning van de club. We zetten alles op alles, maar zijn ook afhankelijk van andere partijen", zegt Ten Hag tegen Voetbal International.

De coach zegt dat Blind voor meerdere posities in aanmerking komt. "Hij kan op beide posities goed uit de voeten, zowel centrale verdediger als controlerende middenvelder. Maar wat zijn positie zal zijn hangt ook af van hoe anderen zich ontwikkelen." Of Lisandro Magallán nog naar Amsterdam komt, is de vraag. "Het liefst hadden we Magallán al enkele weken bij de selectie gehad. Een speler van een ander continent, die dan de tijd had gekregen om zich hier optimaal aan te passen. Hij is nog altijd in beeld, maar of hij daadwerkelijk komt is nog onduidelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen