PSV gaat in besloten duel onderuit tegen Anderlecht

7 juli 2018, 18:07   Bijgewerkt: 7 juli 2018, 19:24

De eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding van PSV is uitgemond in een nederlaag. De regerend kampioen van de Eredivisie verloor zaterdag in het Belgische Tubeke achter gesloten deuren met 5-3 van Anderlecht.

Zonder de vakantie vierende Mark van Bommel op de bank, trad PSV in beide helften met een ander elftal aan. Knowledge Musonda zette Anderlecht op voorsprong, maar PSV kwam via een kopbal van Luuk de Jong en een vrije trap van Gastón Pereiro op voorsprong te staan. Anderlecht profiteerde na de rust van slecht keeperswerk van Yannick van Osch, waardoor het in mum van tijd 3-2 stond. Steven Bergwijn deed vervolgens nog wat terug, maar Anderlecht trok uiteindelijk aan het langste eind.

Bij PSV nam Reinier Robbemond de honneurs waar bij absentie van Van Bommel. Jeroen Zoet, Jorrit Hendrix, Maximiliano Romero en Nick Viergever waren nog niet inzetbaar bij PSV, terwijl Hirving Lozano, Albert Gudmundsson en Santiago Arias nog vakantie vieren.

Opstelling PSV eerste helft: Room; Dumfries, Luckassen, Isimat, Obispo; Rigo, Pereiro, Ramselaar; Lundqvist, De Jong, Malen

Opstelling PSV tweede helft: Van Osch; Teze, Schwaab, Duarte, Angelino; Rosario, Verreth, Mauro; Piroe, Gakpo, Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen