Bertrams alweer weg bij NAC: "Voelde niet meer het vertrouwen"

7 juli 2018, 16:22

In zijn eerste jaar bij NAC Breda groeide Nigel Bertrams uit tot eerste doelman, maar toch is de 25-jarige keeper alweer vertrokken uit Breda. Bertrams tekende vrijdag bij het Deense Nordsjaelland, want hij voelde te weinig vertrouwen bij NAC.

"Twee weken geleden kreeg ik een telefoontje vanuit Denemarken, maar waren mijn gedachten gewoon bij NAC", vertelt Bertrams aan het Eindhovens Dagblad. "Ik ging ervan uit dat ik in Breda mijn contract zou verlengen en voor langere tijd eerste keeper zou blijven. Kort daarna begreep ik dat NAC op korte termijn nog een ervaren doelman erbij wilde halen en ik de concurrentiestrijd weer moest aangaan. Ik voelde niet meer het vertrouwen dat ik graag wil voelen en dat is jammer."

Zijn vertrek naar Denemarken was gauw geregeld. "Het was een eer om bij NAC te mogen keepen en ik ben blij dat de club op het hoogste niveau blijft. Het gesprek opende wel de weg om met Nordsjaelland aan tafel te gaan. "Aan alles merkte ik dat ze me heel graag wilden kopen en er is een duidelijk plan. De bedoeling is dat ik in de toekomst een nieuwe transfer maak en dat de club daar ook iets op weet te verdienen. Dit seizoen krijg ik mijn kansen, al lig ik nu achter op de rest. De club is al weken geleden gestart met de voorbereiding, dus is het nu alle hens aan dek om snel wedstrijdklaar te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen