Vitesse verliest eerste oefenduel, winst voor Utrecht en Emmen

6 juli 2018, 21:08

Op de dag van eerste twee kwartfinales van het WK speelden Vitesse, FC Utrecht en FC Emmen oefenduels. Vitesse verloor zijn eerste wedstrijd van de voorbereiding, Utrecht en Emmen beleefden een betere vrijdagavond en boekten een overwinning. 

Vitesse – Wolfsberger 1-2

De eerste officiële wedstrijd onder Leonid Slutskiy is geen groot succes geworden bij Vitesse: tegen Wolfsberger AC, met Marcel Ritzmaier en Michael Liendl binnen de lijnen, werd met 2-1 verloren tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. De nieuwelingen kwamen vooral na de rust in actie, waarbij verdediger Rasmus Thelander zelfs al de aanvoerdsband droeg. Via Bernd Gschweidl en Marc Andre Schmerbock werd het na ruim een uur heel snel 2-0: nieuweling Oussama Darfalou deed vlak voor tijd wat terug, maar dat was voor een goed resultaat niet genoeg. Aanwinst Eduardo was nog niet van de partij.

FC Utrecht – Ross County 2-0

Ook de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding heeft FC Utrecht gewonnen (2-0). Het duel met Ross County was de eerste serieuze. De opponent speelt normaal in de Schotse Championship, het een na hoogste niveau. Utrecht nam in de tweede helft afstand van de Schotten. Mark van der Maarel opende de score met een rake kopbal, in blessuretijd klaarde Sander van de Streek de klus voor de Domstedelingen.

SVV'04 – FC Emmen 0-11

FC Emmen haalde in zijn eerste oefenwedstrijd meteen de dubbele cijfers: 0-11. De Eredivisie-promovendus had geen kind aan de amateurs van SVV'04. Onder meer nieuwelingen Wouter Marinus, Jason Bourdouxhe en Luciano Slagveer waren trefzeker.

Bekijk ook: Overzicht: alle oefenwedstrijden van de Eredivisionisten op een rij

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen