Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Griezmann viert doelpunt ingetogen: "Ik hou van Uruguay"

Griezmann viert doelpunt ingetogen: "Ik hou van Uruguay"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 juli 2018 – Antoine Griezmann vierde zijn doelpunt tegen Uruguay ingetogen. Dit vanwege zijn liefde voor het Zuid-Amerikaanse land. Met de hulp van blunderende Fernando Muslera besliste hij de eerste kwartfinale van dit WK.

Griezmann heeft veel te danken aan de Uruguayaanse trainer Martin Lasarte, die de toen onbekende Fransman bij Real Sociedad in het profvoetbal liet debuteren. Griezmann vormde destijds een koppel met Carlos Bueno, ook een Uruguayaan. Via die weg raakte Griezmann verliefd op het land en daarom vierde hij zijn doelpunt ook niet uitbundig.

"Ik heb veel respect voor Uruguay, ik ben ook enorm geholpen door een Uruguayaan", vertelt Griezmann op de persconferentie. Bovendien speelde hij tegen Diego Godin en José Gimenez, zijn Uruguyaanse teamgenoten bij Atlético Madrid. "Het was normaal voor mij om het doelpunt niet te vieren. Ik hou van Uruguay."

Griezmann slaagde er met Frankrijk in de defensie van Uruguay twee keer te passeren. Tot aan de kwartfinale scoorde alleen Portugal eenmaal tegen de La Celeste. "Het is een lastige ploeg, het doet mij denken aan Atlético. Daar werkt ook iedereen hard." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd