Vitesse haalt Eduardo binnen van Chelsea als eerste keeper

6 juli 2018, 16:38   Bijgewerkt: 7 juli 2018, 12:29

Vitesse heeft de negende aanwinst binnen: de ervaren doelman Eduardo dos Reis Carvalho komt voor de rest van dit seizoen op huurbasis over Chelsea. Via onder meer SC Beira-Mat, Genoa, Benfica en Istanbul Basaksehir kwam hij terecht bij Chelsea, waar hij overigens nog geen enkel officieel duel speelde. De Portugees is de negende aanwinst voor de Arnhemmers.

De komst van de 36-jarige doelman is slecht nieuws voor Remko Pasveer en Jeroen Houwen: hij gaat namelijk met rugnummer 1 spelen bij Vitesse. "We zijn blij met de komst van zo'n ervaren doelman. Eduardo is een internationaal gelouterde doelman. Dat hij over kwaliteiten beschikt, bewijzen zijn hoeveelheid optredens in het Portugees nationaal elftal wel. Daarnaast is het prettig dat we de selectie op alle posities minimaal dubbel bezet hebben. Uiteraard blijven we scherp op eventuele buitenkansjes die zich voordoen", aldus technisch directeur Marc van Hintum, die eerder aangaf dat Vitesse bijna is uitgewinkeld.

Ook Eduardo is blij om in de Eredivisie te spelen komend seizoen. "Na een aantal jaar bij Chelsea, hoop ik nu weer veel aan het spelen te komen. Ik kan met mijn ervaring rust brengen en de verdediging neerzetten. Ik sta te popelen om zo snel mogelijk aan te sluiten bij de groep", aldus de ervaren goalie.

Eerder werden Khalid Karami, Rasmus Thelander, Oussama Darfalou, Max Clark, Jake Clarke-Salter, Matus Bero, Danilho Doekhie en Hilary Gong binnengehaald door Van Hintum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen