Mendes: "Als Ronaldo vertrekt, is hij Real eeuwig dankbaar"

5 juli 2018, 20:59   Bijgewerkt: 5 juli 2018, 23:16

Wat velen niet voor mogelijk hielden, lijkt toch te gebeuren: Cristiano Ronaldo staat op het punt Real Madrid te verruilen voor Juventus. Hoewel het nieuws nog door geen enkele officiële bron is bevestigd, is de laatste reactie van zaakwaarnemer Jorge Mendes voer voor de steeds sterker klinkende geruchten.

Tegenover Record reageert Mendes op een mogelijk vertrek van Ronaldo. "Als hij vertrekt, dan is hij Real Madrid eeuwig dankbaar: de club, de president, het team, de medische staf, de supporters en alle madridistas overal ter wereld. Het wordt een nieuwe fase en een nieuwe uitdaging in zijn briljante carrière", zijn de mysterieuze woorden van de zaakwaarnemer.

Italiaanse media weten het zeker: zij gaan er vanuit dat Ronaldo zaterdag al bij Juventus wordt gepresenteerd. De Italiaanse topclub zou een bedrag van honderd miljoen euro betalen aan de Spaanse grootmacht. Vertrekt Ronaldo uit Madrid, dan is de kans aanzienlijk dat Real een nieuwe sterspeler wil aantrekken. Neymar en Kylian Mbappé, die veelvuldig in verband gebracht worden met de Spaanse club, lijken de voornaamste kandidaten te zijn om Ronaldo te doen vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen