VVV-Venlo huurt oud-NEC'er Grot en contracteert Susic

5 juli 2018, 19:08

Een dubbelslag voor VVV-Venlo. De Limburgers hebben donderdagavond de komst van twee nieuwe spelers aangekondigd. Jay-Roy Grot (20) wordt voor één seizoen gehuurd van Leeds United. Tino Susic (26) komt transfervrij over van Royal Antwerp FC en tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

Grot maakte een jaar geleden de stap van NEC naar Leeds United. In zijn debuutseizoen kwam de aanvaller tot één doelpunt in twintig competitiewedstrijden. Hij was in de duels die hij in de Championship speelde negentien keer invaller. "Jay-Roy is jong, snel, technisch vaardig en heeft veel dreiging in zijn spel. Vaak zien mensen hem als centrumspits, maar hij is een vleugelspeler en is zeker van toegevoegde waarde voor ons", aldus manager voetbal Stan Valckx.

Susic, een aanvallende middenvelder, is negenvoudig international van Bosnië-Herzegovina en speelde voor onder meer Standaard Luik, Hajduk Split, Maccabi Tel Aviv. "Tino is een linksbenige aanvallende middenvelder. Echt een aanwinst. Hij is creatief, heeft een goed schot en pakt regelmatig zijn doelpuntjes mee", stelt Valckx de aanwinst voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen