Cavani laat gezicht zien, maar kwartfinale lijkt te vroeg te komen

5 juli 2018, 16:44

Het heeft er alle schijn van dat Edinson Cavani het kwartfinaleduel met Frankrijk aan zich voorbij moet laten gaan. De Uruguayaanse aanvaller liet donderdagmiddag zijn gezicht zien op het trainingsveld, maar werkte een individueel programma af. Een basisplaats lijkt er daags voor het duel met de Fransen niet in te zitten.

Het gemis van Cavani is een hard gelag voor de Uruguayanen, die in aanvallend opzicht behoorlijk afhankelijk zijn van de offensieve impulsen van de speler van Paris Saint-Germain. De spits maakte drie van de zeven Uruguayaanse doelpunten in Rusland. Cavani vormt daarnaast een sterk duo met mede-aanvaller Luis Suárez. De 1-0 van Uruguay tegen Portugal in de achtste finale was een voorbeeld van de uitstekende samenwerking tussen de twee topaanvallers: uit een strakke voorzet van Suárez knikte Cavani de openingstreffer binnen.

Uruguay zal vrijdag tegen Frankrijk proberen een ticket voor de halve finale van het WK te veroveren. Winnen de Zuid-Amerikanen, dan treffen zij in de halve eindstrijd de winnaar van het duel tussen Brazilië en België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen