Fortuna Sittard legt stagiair Dobos voor vier jaar vast

5 juli 2018, 16:42

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met Áron Dobos. De achttienjarige aanvaller heeft tijdens een proefperiode dusdanige indruk gemaakt op hoofdcoach René Eijer en dienst technische staf, dat hij een vierjarig contract (!) contract heeft getekend in Limburg. Eerder kwam hij uit voor Dunaújváros en MTK Budapest uit zijn geboorteland Hongarije.

"Het vervult mij met trots dat ik bij deze mooie club mag tekenen voor vier jaar. Uit de verhalen van mijn medespelers weet ik dat ik terecht kom bij en club met een rijk verleden die na een moeilijke tijd weer in de lift zit", vertelt de aanwinst via de officiële kanalen. "Mijn belofte aan de club en de fans is dat ik élke dag en élke wedstrijd weer het maximale zal geven."

Ook technisch directeur Mustafa Aztopal is blij met de komst van de aanvaller van Fortuna. "We volgden hem al een tijdje. Daarin waren we echter niet alleen. We zijn dan ook trots dat hij voor ons heeft gekozen. Hij is een behendige, technische en intelligente speler. Hij is klein van stuk, maar zijn voetballende kwaliteiten compenseren dat met gemak", aldus de 'TD'.

Eerder deze zomer legden de Limburgers onder andere Alessandro Ciranni (MVV), Mark Diemers (De Graafschap), Ahmed El Messaoudi (KV Mechelen) en Andrija Navakovich (Reading) vast voor komend seizoen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen