Excelsior kijkt rond op transfermarkt: "Op zoek naar spitsen"

5 juli 2018, 16:02

Het Excelsior van trainer Adrie Poldervaart krijgt steeds meer vorm. De Rotterdammers zijn begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en hebben er inmiddels een paar trainingen op zitten. De selectie is echter nog niet helemaal compleet: er moet nog een aantal spelers bijkomen.

Excelsior is op zoek naar een aantal versterkingen en hoopt zich vooral in de aanvalslinie te versterken.  "We zijn bezig met voorwaartsen, met name spitsen. Die zijn zeer welkom. En nog een buitenspeler. Daarnaast zoeken we verdedigend, centraal, nog wat", geeft Poldervaart aan in gesprek met FOX Sports.

De Kralingers raakten onlangs Mike van Duinen kwijt aan PEC Zwolle. Ook aanvallers Stanley Elbers, Levi García en Zakaria El Azzouzi en Stanley Elbers zijn weg. "We hebben nu zes jonge gasten vanuit de A-junioren erbij. Zij hebben vorig jaar fantastisch gespeeld en krijgen nu de kans om erbij te komen. Maar we zijn zeker op zoek naar spitsen en een centrale verdediger", besluit de nieuwe trainer van Excelsior.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen