Gisteren gemist: bommelding bij Heerenveen, statement Real

5 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 4 juli.

Abe Lenstra Stadion gesloten wegens bommelding

Het Abe Lenstra Stadion is woensdag niet open gegaan. De Friezen maakten via de officiële kanalen bekend dat het 'tot nader orde' gesloten is. Ook sommige naastgelegen gebouwen op de Abe Lenstra Boulevard, waaronder de school Friesland College en het sportcentrum, zijn gesloten. Volgens de politie heeft het te maken met een bommelding, 'die gericht is aan sc Heerenveen'.

Van Leeuwen waarschuwt: "Twee voor twaalf bij Twente"

Ondanks de degradatie leek FC Twente financieel alles aardig op de rit te hebben. Inmiddels is duidelijk dat er, onder meer na een aantal forse tegenslagen, toch weer een hele hoop geld nodig is om de Enschedeërs overeind te houden. Ook de gemeente moet bijspringen, anders kan het zomaar misgaan. "Het is twee voor twaalf", waarschuwt technisch directeur Ted van Leeuwen.

Real Madrid komt weer met statement: geen contact met Mbappé

De afgelopen dagen doen de geruchten de ronde dat Real Madrid achter Kylian Mbappé aan zou zitten. De Franse superster zou de opvolger moeten worden van Cristiano Ronaldo en de Madrilenen zouden bijna driehonderd miljoen euro voor hem over hebben. Onzin, zo stelt De Koninklijke in een officieel statement.

Transfervrije Rutjes in gesprek met Roda JC over nieuw contract

Nathan Rutjes tekende vorig jaar een contract voor het leven bij Roda JC, maar dat wil niet zeggen dat hij ook komend seizoen als speler actief blijft in Kerkrade. Sterker nog: zijn verbintenis is in principe al afgelopen. Zijn contract voor onbepaalde tijd geldt namelijk als jeugdtrainer en uithangbord voor maatschappelijke projecten.

Ajax laat talent Doekhi naar Vitesse vertrekken

Danilho Doekhi verruilt Ajax voor Vitesse, zo melden beide clubs woensdag via de officiële kanalen. De twintigjarige verdediger, die afgelopen seizoen als bassispeler kampioen werd met Jong Ajax, tekent een vierjarig contract bij de club uit Arnhem.

Lees ook: WK-dagboek 21: elf dagen tot de finale

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen