Buijs baalt van oefenduel Groningen: "Zijn geen campingelftal"

4 juli 2018, 23:52   Bijgewerkt: 4 juli 2018, 23:59

FC Groningen won woensdagavond met 1-2 van Nieuw Buinen, maar tevreden was Danny Buijs allerminst. Na 45 mintuen spelen stond er nog altijd een 0-0 tussenstand op het scorebord en dat vond de trainer eigenlijk niet kunnen.

FC Groningen begon aan de wedstrijd met één van de sterkst mogelijke opstellingen. Toch was daar op het veld weinig van terug te zien. "Je kunt zeggen: we hebben vanmiddag getraind of het veld is slecht of het is het is warm. Weet je, hou op met die excuses. Dan kan het nooit zo zijn, en dat zeg ik met alle respect voor Nieuw Buinen, dat het bij de rust 0-0 staat. Dit is niet de lat waar wij hem neerleggen als staf", aldus de trainer in gesprek met RTV Noord.

Na rust wisten de reserves en spelers van Jong FC Groningen vervolgens wel te scoren. Buijs wil deze wedstrijd dan ook meenemen in zijn beslissing voor de basiself dit seizoen. "We zijn FC Groningen en niet een of andere campingelftal. We zijn Groningen en willen wedstrijden winnen in de Eredivisie. Dan moet de lat omhoog en daar hoort dit niet bij", klonk het duidelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen