Ajax laat talent Doekhi naar Vitesse vertrekken

4 juli 2018, 18:25

Danilho Doekhi verruilt Ajax voor Vitesse, zo melden beide clubs woensdag via de officiële kanalen. De twintigjarige verdediger, die afgelopen seizoen als bassispeler kampioen werd met Jong Ajax, tekent een vierjarig contract bij de club uit Arnhem. 

Doekhi speelde afgelopen seizoen 33 wedstrijden in de Jupiler League met Jong Ajax en wilde graag de stap naar de Eredivisie maken. Vandaar dat hij koos voor een contract bij Vitesse. "Met Jong Ajax hebben we een geweldig jaar achter de rug. Na het kampioenschap was voor mij de vraag of ik bij Jong Ajax wilde blijven, of een stap naar de Eredivisie wilde maken. Vitesse speelt verzorgd voetbal en dat ligt mij goed. Ik hoop mij snel aan te passen aan het niveau en ga met veel vertrouwen de concurrentiestrijd aan", legt hij uit op de website van de Arnhemmers.

Technisch directeur Marc van Hintum is blij met de komst van de talentvolle verdediger. "Het past in ons beleid om in eerste instantie naar eigen jeugdspelers te kijken en daarna naar andere interessante spelers in Nederland. Doekhi heeft een goed seizoen achter de rug en wij zien veel potentie in hem. Hij is nog jong, maar maakt een volwassen indruk. Met de komst van Doekhi hebben we de posities centraal achterin meer dan dubbel bezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen