Hiddink vindt Van Bommel goede keuze voor PSV

4 juli 2018, 17:35   Bijgewerkt: 4 juli 2018, 17:49

Komend seizoen gaat PSV proberen om met Mark van Bommel is plaats van Phillip Cocu aan het roer de landstitel binnen te halen. Volgens Guus Hiddink is Van Bommel een geschikte opvolger van de naar Fenerbahçe vertrokken trainer en kan PSV een succesvolle periode tegemoet gaan.

Volgens sommigen is het aanstellen van Van Bommel, die nog aan het begin van zijn trainersloopbaan staat, een gok. Hiddink denkt van niet. "Van Bommel is een man die goed gekeken heeft, goed geluisterd heeft en meegelopen heeft met ervaren trainers. Ik denk dat hij dat goed om kan zetten naar zijn eigen bevindingen", zegt de oud-bondscoach tegen de NOS. "En hij heeft alle ervaring als speler. Het buitenland is heel belangrijk. Dan gaan je oogkleppen wat wijder staan. Nu moet hij leren om aan het roer te staan. Ik denk dat het een goede periode kan worden."

Het vrij plotselinge vertrek van Cocu naar Fenerbahçe kwam voor velen onverwacht, maar Hiddink vindt het niet vreemd na het behalen van drie landstitels met de Eindhovense club. "Dit zat er wel een klein beetje aan te komen op het laatst. En hij gaat naar een grote club in een hectische voetbalwereld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen