ADO Den Haag verlengt alsnog met rechtsback David

4 juli 2018, 14:41

ADO Den Haag heeft alsnog het contract verlengd van Trevor David. De 21-jarige rechtsback tekent voor één seizoen, meldt de Residentieclub via de officiële kanalen. David was bij de nummer zeven van afgelopen seizoen in bezit van een aflopende verbintenis.

Met het vertrek van Tyronne Ebuehi naar Benfica is de spoeling bij ADO dun op de rechtsachterpositie. "Daarom zijn we blij dat we Trevor aan boord hebben kunnen houden. Hij is een troef die we even achter de hand hebben gehouden, maar nu graag uitspelen", aldus manager voetbalzaken Jeffrey van As.

ADO ziet het jeugdproduct als een stabiele verdediger. "Hij doet geen gekke dingen, heeft een goede basistechniek en staat altijd zijn mannetje in de duels. Het feit dat hij al jaren bij onze club rondloopt is ook een groot pluspunt. Mooi dat hij verlengt."

Al op zijn zevende kwam David in de jeugdopleiding van ADO terecht. Op 14 januari 2017 debuteerde hij tegen sc Heerenveen in het profvoetbal. Tot dusver speelde de verdediger tien Eredivisie-duels. Momenteel is hij herstellende van een knieblessure.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen