Trainersvakbond gaat het faillissement van Achilles'29 aanvragen

4 juli 2018, 09:43

De trainersvakbond Coaches Betaald Voetbal (CBV) gaat het faillissement van Achilles'29 binnenkort aanvragen. Reden is het feit dat de club het salaris van hoofdcoach Arno Arts over de maand mei nog altijd niet heeft betaald. De oefenmeester gaf eerder al aan wel zijn geld nog te willen hebben.

Na een vijftal weken mag een werknemer voor het bedrijf waar hij werkt en dat het salaris nog niet heeft betaald, het faillissement aanvragen. Jan van Kesteren, tot afgelopen maandag in functie als toezichthouder, geeft tegenover De Gelderlander aan dat er snel betaald zal worden. Ook een aantal spelers wacht nog op geld.

"Het is als werknemer belangrijk om snel te handelen, als je je salaris niet krijgt, omdat de betaling dan wordt overgenomen door het UWV", legt André Brantjes, de advocaat van het CBV uit tegenover het dagblad. Het is niet het eerste hoofdstuk in het toch al zo zwarte boek van Achilles'29 dit seizoen. Door financiële nood liep de hele selectie leeg, kreeg het al talloze malen punten in mindering, stapte vier van de vijf bestuursleden op en lijkt de betaalde tak van de amateurclub bijna niet meer te redden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen