NAC Breda gunt pechvogel Rommens een nieuwe kans

3 juli 2018, 18:42

NAC Breda gunt Olivier Rommens een nieuwe kans. Het contract van de 23-jarige middenvelder is met een jaar verlengd. Zijn nieuwe verbintenis bevat een optie voor één extra jaar. Rommens had een aflopend contract en liep bij aanvang van het afgelopen seizoen een zware kruisbandblessure op. "Ik ben heel blij dat ik de kans en het vertrouwen krijg om hier nog een jaar te spelen", aldus de Belg.

Rommens verruilde in 2016 Jong PSV voor NAC Breda, dat destijds in de Jupiler League speelde. In het promotieseizoen was de kuitenbijter direct van vaste waarde. "In mijn eerste seizoen bij NAC maakte ik direct deel uit van het basiselftal en heb ik mogen ervaren hoe het is om voor deze club te voetballen", zegt Rommens op de website van de Parel van het Zuiden. "Die blessure was vervolgens een enorme tegenslag, ik heb hard moeten werken aan mijn herstel en ben blij dat ik weer terug op het veld sta. Dit nieuwe contract is voor mij een mooie beloning en ik kan niet wachten om weer minuten te maken voor deze mooie club."

Technisch directeur Hans Smulders: "Olivier is een speler die uit het juiste hout is gesneden. Zijn mentaliteit past bij onze club, dat hebben we tijdens zijn revalidatie wederom ondervonden. Het is een voetballer die altijd het maximale geeft. In zijn eerste jaar bij NAC heeft hij laten zien dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot een vaste waarde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen