Twente huurt Smith voor één seizoen van Manchester City

3 juli 2018, 17:09

FC Twente huurt Matthew Smith (18) komend seizoen van Manchester City. De enkelvoudig international van Wales is na Wout Brama, Ulrich Bapoh en Tim Hölscher de vierde nieuwe speler in de selectie van de Tukkers. Smith, die inzetbaar is op het middenveld én in de defensie, speelde de afgelopen vijf jaar in academie van Manchester City, dat hem oppikte bij West Bromwich Albion.

"Ik kijk er naar uit om voor FC Twente te gaan spelen. Afgelopen tijd heb ik veel van de club gezien en ik ben onder de indruk hoe 'massive' FC Twente is", zegt Smith (links op foto) op de website van de Enschedeërs. "Fantastisch hoeveel supporters de club blijven steunen en ik ben blij met de kans die ik hier krijg."

Smith debuteerde eind mei nog voor de nationale ploeg van Wales, dat oefende tegen Mexico. "Matthew is een van de betere talenten van Manchester City", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen. "Inzetbaar op alle middenveld-posities en als verdediger. Een zeer elegante, bijna on-Engelse speler. Ik ben erg blij dat City ons de toekomst van een van hun toptalenten toevertrouwt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen