Rel rond MVV-topschutter Okita lijkt met sisser af te lopen

3 juli 2018, 08:36

MVV trapte het seizoen 2018/2019 afgelopen weekend af met de eerste training, maar dat ging niet zonder zorgen. Clubtopscorer Jonathan Okita was nergens te bekennen en reageerde eveneens niet op telefoontjes. Het lijkt echter met een sisser af te lopen.

Okita kwam niet opdagen bij de eerste training en was ook een dag later niet bereikbaar voor de mensen van MVV. "Spoorloos", zei trainer Ron Elsen. Dat zorgde uiteraard voor onrust bij MVV, maar de club hoeft zich volgens zaakwaarnemer Jean-Christophe Bury geen zorgen te maken. "Hij heeft iets verkeerds gegeten. Ziek in zijn buik. Dinsdagochtend zal hij waarschijnlijk weer in Maastricht zijn om te trainen", zegt hij tegen De Limburger.

De rol rond de topscorer van vorig seizoen lijkt dus met een sisser af te lopen, maar het is duidelijk dat MVV niet blij is met het gedrag van de Belg. "We verwachten van elke speler een professionele houding en normale omgangsvormen. De club en de supporters wachtten op hem. Dan kan je niet zomaar niets laten horen. Uiteraard gaan we dit nog met hem bespreken", zegt algemeen directeur Paul Penders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen