Arsenal heeft weer beet: Papastathopoulos naar Londen

2 juli 2018, 18:30   Bijgewerkt: 2 juli 2018, 18:55

Arsenal heeft zich versterkt met Sokratis Papastathopoulos. De Griekse verdediger is voor een onbekende transfersom overgenomen van Borussia Dortmund. De dertigjarige Papastathopoulos is na Stephan Lichtsteiner en Bernd Leno de derde zomeraanwinst van de club uit Londen.

Hoeveel Arsenal neertelt Papastathopoulos, is onbekend. Engelse media verwachten dat een bedrag van om en nabij de achttien miljoen euro gemoeid is met de komst de ervaren verdediger. Arsenal maakt ook niet bekend voor hoeveel jaar de Griek in Londen aan de slag gaat. Papastathopoulos heeft een long-term contract getekend.

Papastathopoulos heeft de nodige ervaring in het topvoetbal. De Griek speelde in zijn carrière voor AEK Athene, Genoa, AC Milan, Werder Bremen en de afgelopen jaren voor Borussia Dortmund. De afgelopen vijf seizoenen speelde Papastathopoulos 130 wedstrijden in de Bundesliga voor de club uit Dortmund.

Arsenal lijkt nog niet uitgewinkeld. De volgende speler die de club uit Londen moet komen versterken, is Lucas Torreira. De Uruguayaan van Sampdoria, basisspeler op het WK, tekent naar verluidt ná de eindronde in Rusland een contract in Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen