FC Emmen bevestigt: Arias komt over van FC Dordrecht

2 juli 2018, 17:03

Jafar Arias is de nieuwe spits van FC Emmen. De promovendus heeft met FC Dordrecht een overeenstemming bereikt over de transfer van de 23-jarige aanvaller. In Emmen tekent Arias een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

De komst van Arias hing al een tijdje in de lucht. Emmen laat weten dat de verscheidene partijen er vrijdag uit waren. Maandag is de aanvaller ook de medische keuring doorgekomen. "Toen FC Emmen zich voor mij meldde, was ik heel blij. De stap omhoog naar de Eredivisie vind ik fantastisch, dus ik hoefde niet lang te denken over het aanbod van Emmen. Ik wil laten zien dat ik mij als spits kan handhaven in de Eredivisie", zegt de oud-speler van FC Groningen.

Directeur Ben Haverkort ziet Arias als een buitenkansje voor de Emmenaren. "Jafar Arias heeft zich afgelopen seizoen bewezen als een sterke, doelgerichte spits. Een aanvaller die oog heeft voor z'n medespelers, maar ook de momenten waar hij voor zichzelf succesvol kan zijn eruit pikt en de bal in het mandje legt. Bovendien denken wij dat hij in potentie nog kan groeien en dat hij zich nog verder kan ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen