Vitesse huurt Chelsea-verdediger Clarke-Salter komend seizoen

2 juli 2018, 13:56

Vitesse heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jake Clarke-Salter. De twintigjarige centrale verdediger komt op huurbasis over van Chelsea en blijft in elk geval komend seizoen in Arnhem. Hij is na Khalid Karami, Rasmus Thelander, Oussama Darfalou en Max Clark alweer de vijfde aanwinst van de Arnhemmers.

Na het vertrek van aanvoerder Guram Kashia en Matt Miazga was er achterin ook wel het nodige werk te verrichten voor technisch directeur Marc van Hintum. Met jeugdinternational Clarke-Salter is hij in elk geval dik tevreden. "Jake is een sterke en atletische verdediger. Kwaliteiten die we met het vertrek van Guram Kashia en Matt Miazga goed konden gebruiken. Jake is enorm gedreven en wil zijn visitekaartje in de Eredivisie afgeven."

De Chelsea-verdediger, die dus eerder uitkwam voor Chelsea en de afgelopen maanden voor Sunderland, kijkt ook uit naar zijn tijd in Arnhem. "Ik heb van verschillende jongens goede verhalen gehoord over Vitesse, onder andere van Lewis Baker en Izzy Brown. Ook de progressie die  Miazga heeft geboekt, maakt mij heel nieuwsgierig naar mijn kansen bij Vitesse. Ik wil mijn power combineren met voetballend vermogen", aldus de kersverse aanwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen