Kovac haalt ervaren assistent Hermann over te blijven bij Bayern

2 juli 2018, 11:52

Hoewel Peter Hermann, assistent-trainer van Bayern München, zich had voorgenomen om met pensioen te gaan, blijft hij ook onder Niko Kovac assistent bij Der Rekordmeister. Vanaf september zit hij gewoon weer op de bank om de nieuwe trainer van Bayern te ondersteunen. Dat vertelde Kovac aan het begin van het nieuwe seizoen.

Tijdens de eerste persconferentie was er dus meteen goed nieuws. Hermann was onder Jupp Heynckes de vaste assistent, maar kondigde eind vorig seizoen - net als Heyneckes - zijn pensioen aan. "Het is ons doel om elke speler van Bayern beter te maken en de doelstellingen van Bayern te halen", sprak Kovac op de tweede officiële werkdag bij zijn nieuwe club. Al speelde hij als speler ook in München. "Het voel goed om terug te zijn."

Ook liet de coach weten dat de WK-gangers van de kampioen van Duitsland kunnen rekenen op de nodige vakantietijd. "De spelers van Duitsland en Robert Lewandowski gaan niet mee op de Audi Tour door Amerika", liet Kovac weten. Die trip staat gepland van 25 tot 28 juli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen