RKC strikt Duits als assistent-coach, Van den Ban keeperstrainer

2 juli 2018, 10:52

Een nieuwe hoofdtrainer heeft RKC Waalwijk nog niet gevonden voor komend seizoen, maar wel presenteerde de Jupiler League-club maandag twee andere stafleden. Sander Duits, een oude bekende in Waalwijk, gaat aan de slag als assistent-trainer, terwijl Serge van den Ban begint gaat keeperstrainer. Zijn aflopende contract bij Arsenal werd niet verlengd.

"In de persoon van Sander Duits trekken we de ideale trainer aan om de jonge talenten van RKC Waalwijk klaar te stomen voor het echte werk", vertelt algemeen directeur Frank van Mosselveld, over Duits, die ook als trainer van het tweede aan het werk gaat. "Met zijn ervaring als veldspeler en verleden bij onze club is hij eveneens de juiste man om de jongelingen te coachen en te begeleiden in hun traject naar het eerste elftal."

Ook over de komst van Van den Ban is Van Mosselveld zeer positief. "Als voormalig doelman weet hij als geen ander wat nodig is voor de ontwikkeling van sluitposten. We zijn zeer content dat we komend seizoen gebruik kunnen maken van zijn kennis en expertise." Beide coaches staan vandaag (maandag) meteen al op het veld tijdens de eerste training.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen