Rubiales blijft achter ontslag van Lopetegui staan ondanks exit

2 juli 2018, 10:34

Ondanks de vroege uitschakeling van Spanje op het wereldkampioenschap in Rusland, staat voorzitter Luis Rubiales nog altijd achter de keuze om bondscoach Julen Lopetegui daags voor het WK weg te sturen. "Wanneer je een beslissing neemt, met waarde en in de volle overtuiging, moet je daarna ook de verantwoordelijkheid dragen", vindt hij.

"En dus staan het bestuur en ikzelf nog achter de gemaakte keuze", zo laat hij weten aan de Evening Standard. "De uitschakeling betekende voor ons een zeer moeilijke dag. Ook omdat wij een beter team hebben dan de ploeg die wel in de kwartfinale staat. Maar we feliciteren Rusland met het bereiken van de volgende ronde. We weten hoe het is om te winnen én om te verliezen. We zullen terugkomen."

Voglens Rubiales heeft Fernando Hierro, hij volgde Lopetegui op als bondscoach, het geweldig gedaan in Rusland. "Ik wil hem en als het personeel bedanken. Ze hebben hard gewerkt. Fernando is een ongelofelijke man die met hart en ziel heeft gewerkt op het WK", aldus de preses.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen