SC Cambuur heeft aanvaller Schindler komende week op proef

2 juli 2018, 09:25   Bijgewerkt: 2 juli 2018, 09:31

SC Cambuur heeft deze week Kevin Schindler op proef. De dertigjarige aanvaller is transfervrij nadat zijn contract in Amerika afliep en mag zich laten zien in Leeuwarden om een contract te verdienen. In de hoofdstad van Friesland is sowieso nog de nodige ruimte voor versterkingen, zo erkende trainer René Hake tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen.

"We blijven kijken of we onszelf nog kunnen versterken", vertelt hij in de Leeuwarder Courant. Dat er dit seizoen al veel nieuwe, onbekende spelers kwamen – twee Fransen, een Duitse Kameroenees en een Let – is volgens Hake niet verkeerd. "Aan oudere spelers hangt ook een ander prijskaartje. En ervaring is niet meteen leiderschap. Je hoeft je niet alleen meer op de Nederlandse markt te oriënteren. Als je het in Nederland niet kunt vinden, is het logisch dat je verder kijkt."

Schindler is gezien de andere aanwinsten wel een speler met wat meer ervaring. In het verleden speelde hij onder andere voor Werder Bremen, FC St. Pauli, FC Augsburg en als laatste voor het Amerikaanse Cincinnati.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen