Van der Gaag begint training bij NAC Breda met liefst 37 spelers

2 juli 2018, 08:55

Mitchell van der Gaag werkte afgelopen weekend zijn eerste training af als hoofdtrainer bij NAC Breda. Waar bij veel clubs de selectie nog niet op volle oorlogssterkte is, stonden er tijdens de eerste training in Breda liefst 37 (!) spelers op het veld. "Bij Excelsior begon ik een keer met 14 man", lachte de coach.

Tegenover De Gelderlander ging de coach in op de huidige staat van zijn selectie, waarin Manchester City-speler Mohammed Aminu een stage afwerkte. "Zo veel spelers ben ik niet gewend", aldus Van der Gaag, die nog flink moet sleutelen aan zijn groep. Er moeten spelers af, maar ook nog spelers bij. In elk geval een verdediger, het liefst ook voorin nog een versterking. "Goede aanvallers zijn altijd welkom. Zij maken immers het verschil."

In dat kader waren de versterkingen van Mikhail Rosheuvel en Gervane Kastaneer meer dan welkom. "Diepgang en snelheid zijn belangrijk. Met Mounir El Allouchi daartussen als de speler die het veldspel op zijn manier invult, hebben we alvast een koppeltje waarmee je kunt variëren. Zo is het de komende weken kijken wat er nog meer past."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen