Groningen ook in gesprek met Mahi en Hrustic over verlenging

2 juli 2018, 08:22

FC Groningen legde afgelopen zaterdag aanvoerder Sergio Padt voor nog eens twee extra jaren vast. En dat terwijl vast leek te staan dat de captain deze zomer zou vertrekken uit het hoge noorden. Voor aanvallers Mimoun Mahi en Ajdin Hrustic geldt in feite hetzelfde, maar ook met hen hoopt FC Groningen nog tot een nieuw contract te komen.

"Met de zaakwaarnemer van Hrustic hebben we binnenkort een gesprek en ook met Mahi gaan we om tafel", bevestigt technisch manager Ron Jans tegenover het Dagblad van het Noorden. Ook met de contractverlenging van Sergio Padt is de 'td' zeer content. "We zijn hier maanden mee bezig geweest. Het resultaat is er naar. Wij vinden dat we één van de beste keepers van Nederland hebben en die blijft. Padt past bij onze ambities. We willen omhoog. Daar hoort een stevig slot op de deur bij."

Mahi gaf eerder al te kennen niet gratis de deur uit te willen bij FC Groningen. Ook de contracten van Tom van Weert, Jesper Drost en Amir Absalem lopen na komend seizoen af. Met hen gaan de Noorderlingen voorlopig echter nog niet in gesprek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen