Stegeman geniet bij Go Ahead: "Geeft me een heel goed gevoel"

1 juli 2018, 16:20

John Stegeman heeft de eerste training met Go Ahead Eagles achter de rug en weet direct waarom hij voor de club uit Deventer heeft gekozen. De oefenmeester geniet van de betrokkenheid van de fans, die in groten getale af op de eerste training in Terwolde.

?Zondag werkte Go Ahead onder toeziend oog van zo'n duizend fans de eerste training af. "Dat geeft alleen maar de betrokkenheid van de supporters aan. Hoe het hier leeft bij Go Ahead. Het geeft mij een heel mooi gevoel. Dat geldt denk ik ook voor de mensen. Deze club leeft ondanks dat ze een heel moeilijk seizoen hebben gehad", zegt hij tegen RTV Oost. "Dat zegt heel veel over hoe deze club is en wat deze club betekent voor heel veel supporters. Ik wist dat wel een klein beetje, maar het is toch weer mooi om dat bevestigd te zien. In goede tijden, maar ook in slechte tijden. Zo hoort het denk ik ook."

Stegeman verwelkomde al negen nieuwe spelers bij Go Ahead, maar hoopt nog op meer. "We zijn nog niet helemaal compleet voor mijn gevoel. Maar daar nemen we de tijd voor en daarin willen we ook echt kwaliteitaankopen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen