Sporting heeft opvolger van ontslagen Mihajlovic te pakken

1 juli 2018, 13:57

Het is zeer onrustig bij Sporting Portugal, maar de club is er wel in geslaagd om een nieuwe oefenmeester te vinden. De ontslagen Sinisa Mihajlovic wordt opgevolgd door José Peseiro, die eerder ook al bij de club uit Lissabon werkte.

De 58-jarige trainer had Vitória Guimarães als laatste werkgever, maar hij besloot in overleg met de club om zijn contract te laten ontbinden. Daardoor zat hij sinds mei zonder werk. Hij had echter uitstekend werk geleverd bij de laagvlieger, door het team te behoeden voor degradatie. De ervaren trainer werkte in het seizoen 2004/2005 ook al bij Sporting en werd destijds derde in de competitie. Daarnaast haalde hij ook de finale van de UEFA Cup.

Eerder stond de oud-voetballer al op de loonlijst bij Panathinaikos FC, Sporting Braga en FC Porto. Ook was hij een jaar lang assistent-trainer bij Real Madrid. Hij waagt zich nu aan de klus bij Sporting, waar zo'n beetje alle dragende spelers vertrekken vanwege de aanval van hooligans op het trainingscomplex. Ook Bas Dost wil weg, maar heeft nog geen nieuwe club gevonden. 

Sporting stelde onlangs Mihajlovic aan als nieuwe trainer, maar die werd na negen (!) dagen alweer ontslagen. Reden daarvan was dat de nieuwe voorzitter het niet in hem zag zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen