Kane treft Sánchez: "Harry kan zijn kwetsbaarheden blootleggen"

1 juli 2018, 13:07

Op de laatste dag van de achtste finales, aanstaande dinsdag, neemt Engeland het op tegen Colombia. Dat betekent dat topspits Harry Kane tegenover Davinson Sánchez, zijn ploeggenoot bij Tottenham Hotspur, komt te staan. Dele Alli gelooft erin dat zijn landgenoot het duel winnend af kan sluiten, maar looft tegelijkertijd de kwaliteiten van de oud-speler van Ajax. 

De pas 22-jarige Sánchez heeft zijn eerste seizoen in Engeland achter de rug en heeft het uitstekend gedaan bij Tottenham. "Davinson is een geweldige speler", zegt Alli tegen ESPN. "Geen enkele speler is perfect, maar hij heeft heel veel kwaliteiten. We hopen dat Harry zijn kleine kwetsbaarheden kan blootleggen."

Sánchez kwam vorig jaar voor een slordige vijftig miljoen euro over van Ajax. "Hij heeft heel veel indruk op me gemaakt", steekt Alli de loftrompet. "Hij is fysiek sterk, gaat duels aan en is goed in balbezit. Daarnaast is het ook nog een aardige kerel. Dinsdag zullen we echter voor even geen vrienden zijn. Hopelijk kan Harry het duel winnend afsluiten."

Kane steekt in ieder geval in prima vorm: in zijn twee duels heeft hij vijf keer gescoord.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen