Gisteren gemist: Feyenoord start seizoen, Babel kan naar Brazilië

1 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 30 juni.

Openhartige De Ligt: "Het is opvallend rustig rondom mij"

Zijn naam werd al genoemd bij topclubs als FC Barcelona en Bayern München, maar van concretere interesse in Matthijs de Ligt is deze zomer vooralsnog geen sprake. Dat geeft hij althans zelf aan. De achttienjarige verdediger is dan ook alleen bezig met Ajax en heeft het vizier al op de wedstrijden tegen Sturm Graz staan.

Inspectie eist dat Ajax onderzoek gaat doen naar Nouri-zaak

De Inspectie Gezondheidszorg (IGJ) zet Ajax aan het werk. De inspectie heeft dit weekend laten weten dat de Amsterdamse club een zogenaamd calamiteitenonderzoek moet doen naar de gebeurtenissen bij de verzorging van Abdelhak Nouri.

Feyenoord begint het seizoen met achtklapper tegen Putten

De grens van tien werd niet doorbroken, maar toch is Feyenoord het nieuwe seizoen begonnen met een zeer ruime overwinning. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst was zaterdagmiddag met 1-8 te sterk voor SDC Putten.

FC Groningen legt keeper Padt voor twee extra jaren vast

FC Groningen heeft het contract van keeper en aanvoerder Sergio Padt met twee jaar verlengd. De goalie die op de nominatie stond om te vertrekken vanwege zijn goede prestaties de laatste jaren, zal daarom vermoedelijk ook dit seizoen weer onder de lat staan in het hoge noorden.

Braziliaans Flamengo lonkt naar de komst van Babel

Aanvaller Ryan Babel kan deze transferzomer naar Flamengo vertrekken. De Braziliaanse club heeft een bod van zes miljoen euro gedaan op de international van het Nederlands elftal. Hij kan in het Zuid-Amerikaanse land een verbintenis voor drieënhalf jaar ondertekenen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen