Spoorboekje: gastland Rusland speelt, Denemarken tegen Kroatië

1 juli 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 1 juli.

Nieuws

Hoe gaat het met Cavani?

Uruguay-speler Edinson Cavani liep zaterdagavond in de wedstrijd tegen Portugal (2-1 winst) een kuitblessure op en het is dus nog maar de vraag of de aanvaller in actie kan komen in de kwartfinale. Vandaag wordt zeer waarschijnlijk meer duidelijk over de kwetsuur van Cavani en of hij tegen Frankrijk kan starten.

Wedstrijden

Spanje - Rusland (16.00 uur)

Onder leiding van Björn Kuipers, die zijn derde WK-wedstrijd gaat fluiten, nemen Spanje en Rusland het tegen elkaar op in het Loezjniki Stadion in Moskou. Het is een prachtige kans voor gastland Rusland om het WK nog meer kleur te geven. Het gastland won de eerste twee duels op het WK overtuigend, maar verloor daarna van Uruguay. Spanje heeft een vrij moeizame groepsfase achter de rug, aangezien er tegen Portugal (3-3) en Marokko (2-2) gelijkgespeeld werd. De enige zege werd geboekt op Iran (0-1) en ook die kwam niet makkelijk tot stand. Het topland zal gebrand zijn om vanavond tegen Rusland wel echt te imponeren.

Kroatië - Denemarken (20.00 uur)

Kroatië was één van de landen die het meeste indruk heeft gemaakt tijdens de groepsfase. In een groep met onder meer Argentinië pakte het land van uitblinker Luka Modric maar liefst negen punten. Daardoor is het Balkanland één van de outsiders op dit WK, maar om verder te komen wacht er met de wedstrijd tegen Denemarken geen makkelijke klus. Denemarken bleef ongeslagen in een groep met Frankrijk, Peru en Australië en heeft met Christian Eriksen een absolute topspeler in huis. 

Voetbal op tv 

16.00 uur: Spanje - Rusland, NPO 1, live verslag van het WK-duel

19.15 uur: Studio Rusland, NPO 1, talkshow over het WK

20.00 uur: Kroatië - Denemarken, NPO 1, live verslag van het WK-duel

21.45 uur: WK Talk, FOX Sports 1, talkshow over het WK 

22.05 uur: Studio Rusland, NPO 1, talkshow over het WK

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen