De Graafschap haalt na Jurjus ook Van de Pavert terug

30 juni 2018, 12:30

Na Hidde Jurjus heeft De Graafschap wederom een oude bekende in de armen gesloten. Zaterdag heeft de club bekendgemaakt dat Ted van de Pavert de gelederen komt versterken. De verdediger tekent een verbintenis voor twee seizoenen, als hij de medische keuring met succes doorstaat.

De 26-jarige centrumverdediger komt over van PEC Zwolle, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan NEC. Van de Pavert is afkomstig uit de jeugdopleiding van De Graafschap en speelde van 2010 tot 2016 in het eerste elftal. Zijn transfer naar PEC werd geen succes, waardoor hij nu terugkeert in Doetinchem. "Met de komst van Ted halen we een lange en kopsterke centrale verdediger in huis die ook de nodige ervaring in de Eredivisie heeft. Hij kent de club door en door en wij weten wat we aan Ted hebben. We zijn dan ook blij dat hij voor De Graafschap heeft gekozen, want er lagen meer kapers op de kust", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

Van de Pavert is blij dat hij weer aan de slag kan bij zijn oude club. "Het geeft een goed gevoel om weer terug te zijn. De Graafschap blijft altijd in je hart, dus de keuze was niet zo moeilijk. Zeker nu wij weer op het hoogste niveau uitkomen, kijk ik uit naar die unieke sfeer op De Vijverberg. Wij gaan samen alles geven om er een mooi seizoen van te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen