Ajax gaat Westerveld aanstellen als Hoofd Jeugdscouting

Ajax gaat Westerveld aanstellen als Hoofd Jeugdscouting

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 juni 2018 – Ajax gaat op korte termijn Casimir Westerveld aanstellen als nieuwe Hoofd Jeugdscouting. De geboren Amsterdammer volgt de vertrekkende Patrick Ladru op. Het leek er lange tijd op dat AZ'er Michel Doesburg de nieuwe Hoofd Jeugdscouting zou worden, maar dat lijkt niet door te gaan.

De voormalig linksbuiten speelde in de jeugd voor Ajax, maar wist niet door te breken in het eerste elftal en richtte zich toen op zijn trainersloopbaan. Hij was negen jaar lang trainer bij het Amsterdamse AFC, voordat hij als trainer bij Ajax aan de slag ging. Westerveld had bij Ajax diverse jeugdteams onder zijn hoede. Daarna werkte hij onder meer als coördinator jeugdscouting bij Ajax en coördineerde hij de onderbouw bij Ajax en Almere City FC. De afgelopen drie jaar was hij samen met Corné Groenendijk verantwoordelijk voor de Ajax Coaching Academy.

Westerveld gaat in zijn nieuwe functie beginnen aan zijn dertiende dienstjaar bij Ajax.

Reacties

gerelateerd