Een PEC-contract voor Van der Vaart? "Niets is onmogelijk"

30 juni 2018, 09:19

Het valt zeker niet uit te sluiten dat Rafael van der Vaart en PEC Zwolle met elkaar in zee gaan. Vrijdag werd bekend dat de 35-jarige routinier vanaf aanstaande maandag gaat meetrainen met de eredivisionist en mogelijk mondt dat uit in een verbintenis. Trainer John van 't Schip is vooral benieuwd naar wat Van der Vaart kan laten zien op het trainingsveld.

Van der Vaart en Van 't Schip kwamen elkaar onlangs tegen bij de NOS, waar ze als analist voor het WK fungeerden. "Rafael gaf aan dat hij nog een jaar wil voetballen en fit wil worden. Toen heb ik aangeboden dat het bij ons kan. Van het een kwam het ander. Ik ken Rafael nog van vroeger, ik was bij Ajax zijn trainer vanaf zijn veertiende", zegt de oefenmeester tegen De Stentor.

Van 't Schip is enthousiast over de komst van de 109-voudig international. "Het is mooi om een speler als Van der Vaart bij de groep te hebben", zegt de coach. De trainer kan niet zeggen of het alleen bij meetrainen blijft. "Over een contract hebben we het nog niet gehad, nee. Maar niks is onmogelijk. Het is ook aan Rafael zelf. Zijn persoonlijke situatie speelt ook mee. Hij woont in Denemarken, waar zijn vriendin Estavana Polman op hoog niveau handbalt. In de tussentijd traint hij gewoon met ons mee en kijken we wel hoe hij het doet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen