Mahi wil weg: "Maar wil Groningen niet gratis verlaten"

29 juni 2018, 19:30

Als het aan Mimoun Mahi ligt, dan vertrekt hij deze zomer bij FC Groningen. De Marokkaanse aanvaller heeft een moeizaam jaar achter de rug in Groningen en wil zijn heil graag elders zoeken. Hij is echter niet van plan om transfervrij te verkassen.

Het contract van Mahi loopt volgend jaar af. Als hij deze zomer niet vertrekt, wil hij bijtekenen om de club zodoende toch een transfersom te kunnen schenken. "Mocht er een mooie club komen, dan ben ik weg. Komt die club niet, dan gaan we om tafel, want ik wil FC Groningen niet gratis verlaten. Groningen heeft mij de kans geboden om op Eredivisie-niveau te spelen en ik vind het fair om onder de juiste voorwaarden te verlengen", stelt hij bij RTV Noord.

Het belangrijkste is voor Mahi dat hij komend seizoen weer gaat vlammen. "Voor mij was het vorige seizoen een heel zwaar jaar. Er zijn dingen gebeurd die ik liever niet zag gebeuren. Dat heeft mij absoluut geraakt en dat heeft ook mijn spel beïnvloed. Je probeert bijvoorbeeld niet aan die incidenten te denken, maar iedereen die je lief hebt, leest ook die verhalen. Dat doet heel erg pijn en mentaal is dat ook heel erg zwaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen