Ajax voegt oefenduel toe en rekent nog op Ziyech

29 juni 2018, 16:14

Ajax is begonnen met de voorbereidingen op de Champions League-voorrondeduels met Sturm Graz en heeft besloten om nog een oefenduel toe te voegen aan het oefenprogramma. De Amsterdammers melden vrijdag dat er op 13 juli tegen Anderlecht gespeeld gaat worden.

Het fraaie affiche staat op het menu in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ajax had al confrontaties gepland met FC Nordsjælland, Steaua Boekarest, Wolverhampton Wanderers en Walsall en gaat het dus ook opnemen tegen Anderlecht. Al die wedstrijden staan in het teken van het tweeluik met Sturm Graz, waarvan de eerste wedstrijd op 25 juli gespeeld gaat worden.

Mede door het WK en de transfers is de voorbereiding van Ajax lastig, maar trainer Erik ten Hag maakt zich niet druk. Hij rekent tegen Sturm Graz op de WK-gangers, waaronder Hakim Ziyech. "Ik hou er rekening mee dat hij weggaat, maar de status van vandaag is dat hij speler is van Ajax", zegt hij tegen Ajax TV. "Ik reken op alle spelers die nog een contract hebben bij Ajax. We roepen ze op om er tegen Sturm Graz bij te zijn. De WK-gangers zijn nog fit, dus dat kan een voordeel zijn."

Ten Hag weet al wanneer hij Ziyech weer wil begroeten. "Hakim gaat instromen richting het trainingskamp in Engeland. Hij zal ook gewoon deelnemen aan de twee oefenwedstrijden. We volgen de ontwikkelingen natuurlijk op de voet, maar wij verwachten dat hij, zoals het nu staat, een bijdrage gaat leveren in de wedstrijden tegen Sturm Graz. Dan is hij uiteraard een heel belangrijk pion."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen